Aangesloten camera

In samenwerking

Met onze veiligheidscamera’s redt u levens en door de reconstructietechnologie van aanrijdingen kunt u verzekeringsclaims verminderen.

Als vlootbeheerder weet u hoe belangrijk het is om om het hele voertuig heen te kunnen kijken, om beelden op te kunnen nemen – en om veiligheidsproblemen onmiddellijk op te merken.

Het CMS-systeem met live veiligheidscamera is modulair en kan ingezet worden als naar voren gerichte aanrijdingscamera of als all-round camerasysteem.

All-round camerasysteem

Ons all-round camerasysteem beschikt over live camera’s die het zicht aan de voorkant, rechter zijkant, linker zijkant en achterkant weergeven. We bieden ook op de bestuurder gerichte camera’s voor weergave van wat er in de cabine gebeurt. Deze kunnen op afstand live bekeken worden via het SupaTrak-systeem.

Video’s worden opgenomen en kunnen per voertuig tot één maand later gestreamd worden.

Real-time rapportage en opname van aanrijdingen

Noodhulpdiensten zeggen dat wanneer er bij een verkeersongeluk ernstige gewonden zijn gevallen, dat wat er in het eerste uur na de aanrijding gebeurd is, het Gouden uur, van essentieel belang is om te bepalen wat er met de slachtoffers moet gebeuren.

Onze real-time software verzendt automatisch een melding naar het FNOL callcenter (First Notification of Loss – noodmeldkamer) die, als van toepassing, de noodhulpdiensten waarschuwen.

Wij bieden real-time telematische reconstructiegegevens van een ongeval, waaronder volledige geïntegreerde videobeelden, aan het FNOL om te helpen bij de reconstructie van het ongeluk.

Onze software is goed en heeft de reputatie betrouwbaar te zijn. Hij verwijdert de angel van valse positieven als bestuurders gewaarschuwd worden voor een niet-bestaand ongeval.

CMS legt zich toe op het verbeteren van de veiligheid op onze wegen, daarom werken wij samen met de Universiteit van Loughborough aan ons IRIS-project.

Live streaming
Historisch afspelen
Verzekeringsclaims verminderen
Nabesprekingen met bestuurder
Naleving van FORS
Verzekeringspremies verlagen
Aantal aanrijdingen verminderen
Zorg voor naleving van de wet door bestuurders
Claims aanvechten
Contact opnemen