Aangesloten vlootspecialisten

We zijn al meer dan 20 jaar toonaangevend op het gebied van aangesloten vlootbeheersoftware.

We ontwerpen en produceren onze eigen, zeer intelligente, geïntegreerde software en producten waarmee bestuurdersgedrag beheerd en verbeterd kan worden, het aantal ongelukken verminderd kan worden, de efficiëntie verhoogd kan worden en de kosten voor onze klanten verlaagd kunnen worden.

Vanuit ons hoofdkantoor in Swindon in het Verenigd Koninkrijk werkt ons team van 40 specialisten nauw samen met onze klanten in het Verenigd Koninkrijk en de rest van Europa.

Onze interne teams ontwerpen onze producten en beheren deze vervolgens volledig voor iedere klant, zodat vlootbeheerders de kosten en de hoofdpijn van een taak tot een minimum kunnen beperken, zonder daar zelfs maar over na te hoeven denken.

En natuurlijk zijn verzekeringsmaatschappijen dol op ons. Door bestuurdersgedrag te beheren, staan ze minder bloot aan claims – waardoor vloten verzekerbaar blijven en de premies laag.

We zijn er in stilte ook trots op dat onze unieke persoonlijke diensten ook een breder effect hebben op ons milieu en onze maatschappij.

Door veiliger bestuurdersgedrag te bewerkstelligen, maken we de wegen van Europa veiliger voor iedereen, met minder slachtoffers van ongelukken en een lagere CO2-uitstoot.

En dit zal u wellicht verbazen, maar veel klanten vertellen ons dat hun bestuurders ook dol zijn op CMS. Ze kijken uit naar de weekoverzichten die aantonen dat ze echt zo goed rijden als ze denken.

Als u nu denkt dat dit een win-win voor iedereen is, dan hebt u gelijk.

Klik hier voor meer informatie over de bedrijven met wie we al werken.