E-Learning

Onze e-learning-cursussen worden geactiveerd als bestuurders slecht rijden. Dus als een bestuurder punten op zijn rijbewijs krijgt, de snelheidslimieten overtreedt of te hard remt, dan worden onze e-learning-cursussen automatisch geactiveerd.

Deze eenvoudige maar effectieve cursussen kunnen direct aan de bestuurder verzonden worden op een mobiel apparaat of een computer. De dossiers van alle gevolgde e-learning-cursussen worden per bestuurder in uw account opgeslagen, zodat u bewijs kunt verzamelen van de trainingsgeschiedenis van een bestuurder, mocht u dat ooit nodig hebben.

Voertuigspecifieke training

Onze klanten vertellen dat ze het vooral waarderen dat de CMS-training precies is aangepast aan hun behoeften. We kunnen voertuigspecifieke trainingsvideo’s opstellen, zodat u uw bestuurders eenvoudig en kosteneffectief kunt opleiden in het gebruik van uw specifieke voertuigen.

Eco-coaching

Uw gegevens tonen u, en ons, hoe effectief uw personeel rijdt. Ons interne trainingsteam kan, onder leiding van Tammy Catt, een trainingsprogramma opstellen dat specifiek is aangepast aan uw voertuigen en uw wensen. Dit kan bijvoorbeeld een eco-coaching-programma zijn om uw personeel het effect te leren dat versnellen en remmen heeft op het brandstofverbruik. Of we kunnen laten zien wat de verwoestende impact is als een bestuurder zich twee seconden laat afleiden.

Eco-coaching voor bestuurders
Controles van tachograaf en bestuurdersrijbewijzen
Voertuig- en werkspecifieke e-learning-cursussen
Volledige geschiedenis van bestuurdersinterventietraining
Contact opnemen