Eco-coaching voor bestuurders

Beter rijden, minder stress

Onze wegen worden steeds drukker, en wijzelf ook, dus het is niet verwonderlijk dat bestuurders zich gestrest voelen. Veel mensen zoeken een andere baan omdat ze niet langer genieten van autorijden of vinden dat hun gezondheid eronder lijdt.

Door de manier waarop iemand rijdt te veranderen, wordt minder stress ervaren, wat uiteindelijk leidt tot veiligere en plezierigere ritten. Kleine veranderingen in de rijstijl verbeteren ook het brandstofverbruik en verminderen de slijtage.

In ons Eco-coaching-programma leren bestuurders hoe ze hun rijgedrag fundamenteel kunnen aanpassen, en ze leren wat hiervan de voordelen zijn. We werken één-op-één en gebruiken uw telemetrische gegevens om te controleren hoe ze echt rijden. We laten ze zien hoe kleine aanpassingen aan rijgedrag hun stressniveau kunnen verlagen en hun rijplezier verhogen. We laten bijvoorbeeld de negatieve effecten zien die optrekken en remmen hebben op het brandstofverbruik en de slijtage van het voertuig. We leren ze ook wat de grimmige waarheid is over hoe verwoestend het effect kan zijn wanneer een bestuurder twee seconden niet oplet.

U vraagt zich wellicht af hoe dit door de bestuurders ontvangen wordt. In tegenstelling tot wat u zou denken, hebben we gemerkt dat bestuurders heel blij zijn met de training. Het valt bij sommige klanten zelfs zo goed dat ze beloningsplannen opgesteld hebben om de beste bestuurders te belonen en te zorgen dat bestuurders zo keurig blijven rijden.

Vul onderstaand vragenformulier in voor meer informatie over onze Eco-coaching-programma voor bestuurders. En als u zich afvraagt of u wel één-op-één coaching kunt veroorloven, laat ons u dan laten zien hoeveel u gaat besparen als uw brandstofverbruik efficiënter wordt.

Uw naam (verplicht)

Functietitel

Bedrijf

Uw e-mailadres (verplicht)

Telefoonnummer

Bestaande klant van CMS?
JaNee

Aantal voertuigen

Vehicle type (select all that apply)
VuilniswagenVrachtwagenLicht bedrijfsvoertuigAutoAnders

We slaan uw contactgegevens op en gebruiken deze om met u te corresponderen. Raadpleeg ons Privacybeleid.

Verlagen bedrijfskosten
Verbeteren van bestuurdersgedrag
Verlagen stress van bestuurder
E-Learning bestuurder