Jason Airey benoemd tot Waste Industry Ambassador (Ambassadeur van de afvalindustrie)

Jason Airey benoemd tot Waste Industry Ambassador (Ambassadeur van de afvalindustrie)

Het doet ons genoegen om u te kunnen aankondigen dat de Managing Director van CMS SupaTrak, Jason Airey, is toegetreden tot een senior adviesgroep binnen de afvalindustrie.

De RWM Waste Ambassadors Group nodigde Jason uit om lid te worden van het panel omdat ze vonden dat CMS SupaTrak binnen de hele industrie zijn visie over het implementeren van best practices wat betreft naleving en veiligheid deelde.

De Waste Ambassadors Group wordt geleid door RWM in samenwerking met The Chartered Institute of Waste Management (CIWM) (Instituut voor afvalbeheer). De groep bestaat uit een aantal van de meest toonaangevende denkers uit de industrie, die er samen voor zorgen dat RWM voldoet aan de behoeften van de dynamische en snelle sector, en ze werken aan de toekomstige richting van de industrie.

Jason wordt lid van het panel van ambassadeurs, waarin vertegenwoordigers zitten van toonaangevende nationale en internationale bedrijven als Dennis Eagle, Unilever UK, Jaguar-Landrover, Suez, BAM Construct en SITA UK.

Steve Lee, CEO, van CIWM vertelde: “Ik vind het geweldig dat Jason bij de Ambassadors Group komt. De kracht van de groep is dat we de gehele cyclus van materialen vertegenwoordigen, en dat we heel erg naar de toekomst kijken. CMS SupaTrak past hier heel goed bij, en ik kijk ernaar uit met Jason te werken”

CMS heeft de afgelopen jaren op het gebied van best practices in bestuurdersveiligheid en vlootlogistiek al gewerkt met een aantal van de organisaties die betrokken zijn bij het Ambassadors-programma’s. Het is een grote erkenning voor de werkzaamheden die we al verricht hebben om gevraagd te worden voor deze groep, en het is een spannende kans om echt invloed uit te oefenen en de sector voor iedereen veiliger te maken.

Comments are closed.