OEM

Maximaliseer de rijtijd van uw voertuigen met onze real-time foutmeldingssoftware die in de fabriek geïnstalleerd wordt. Geef hem vervolgens uw eigen merk, en biedt uw klanten een reeks handige extra opties.

Met de technologie van CMS kunt u veel meer fouten de eerste keer opsporen en oplossen, en de problemen verminderen die gepaard gaan met de uitvaltijd van voertuigen.

Omdat de hardware geïnstalleerd wordt tijdens de productie van het voertuig, wordt onze software ontwikkeld in samenwerking met uw monteurs, zodat hij aansluit op uw voertuigen en u fouten kunt controleren aan de hand van uw interne kennisdatabase.

De software kan gebruikt worden om fouten aan voertuigen op afstand en in real-time op te sporen. Het systeem controleert belangrijke voertuigonderdelen als de motor, aandrijflijn, hydraulica en elektrische systemen en meldt fouten automatisch via sms of e-mail.

Zo kunt u al uitzoeken welke onderdelen waarschijnlijk nodig zijn en de dichtstbijzijnde en meest geschikte monteur sturen, waardoor u veel meer problemen in één keer kunt oplossen en uw onderhoudskosten kunt verlagen.

Verdienen met CMS-software

Nadat onze hardware geïnstalleerd is, hebt u de mogelijkheid onze software te gebruiken onder uw eigen merk, uw klanten waardevolle aanvullende product-upgrades te bieden, waaronder het traceren waar een voertuig is tot op de straat nauwkeurig, route-analyse en -planning, op afstand afstellen van druk en nog veel meer.

Bekijk in de onderstaande video hoe Dennis Eagle de software van CMS gebruikt voor hun vuilniswagens.