OWL – Optimised Waste & Logistics
(Geoptimaliseerde afval en logistiek)

Zorgen voor een hogere veiligheid op de weg
Operators helpen regels beter na te leven
Brandstof- en C02 -uitstoot verlagen
U helpen uw kosten te verlagen

CMS SupaTrak was van essentieel belang bij het opstellen van de samenwerking Optimised Waste & Logistics, bekend onder de naam OWL. CMS beheert nu de samenwerking en voert het OWL-evenementenprogramma uit.

OWL brengt leveranciers uit de afval-, transport- en logistiekindustrie samen om producten en diensten te ontwikkelen die echt geïntegreerd zijn.

As individuele organisaties zijn de partners binnen OWL specialist op hun eigen gebied en leveren al met succes producten af. Door met elkaar samen te werken, en met andere professionele organisaties als FORS, CILT, CIWM, Aquarius, en de FTA, maakt OWL de weg vrij voor zowel de ontwikkeling van volledig geïntegreerde oplossingen als het verhogen van de standaards voor veiligheid en naleving.

Steun van de experts

Barry Sheerman MP Chairman of OWL

Barry Sheerman, Parlementslid, OWL Voorzitter

In 2017 heeft OWL Barry Sheerman, Parlementslid, tot voorzitter gekozen. Barry heeft een langlopende carrière in verkeersveiligheid en is op dit moment voorzitter van het Global Network for Road Safety Legislators (Internationaal netwerk voor verkeerswetgevers)