Professionele diensten

De mensen van CMS hebben uitgebreide kennis over en ervaring met technologie voor een aangesloten vloot, dus ze kunnen u helpen uw veiligheidsscore te verbeteren en uw kosten te verlagen.

Alle mensen van CMS zijn specialist in de voertuigtelematica-industrie. Wij weten beter dan geen ander voor welke uitdagingen de huidige vlootmanagers zich gesteld zien.

Interne softwareontwikkeling

Onze software en voertuighardware worden intern ontwikkeld door onze eigen ontwikkelaars in het Verenigd Koninkrijk, dus we werken direct met u samen om het systeem te ontwikkelen dat aan al uw wensen voldoet – binnen uw budget.

We voeren samen met u proeven uit om te zorgen dat het systeem dat we voor u ontwikkelen precies zo werkt als u wenst en verwacht.

Als we het systeem hebben ontwikkeld dat aan uw wensen voldoet, nemen onze installatiespecialisten Tanya Fisher en Emma Hope het over. Zij beheren de volledige installatie voor u.

Vakkundige monteurs

Al onze installaties worden uitgevoerd door onze eigen monteurs, die uitgebreide ervaring hebben met commerciële voertuigvloten – en onze software van binnen en van buiten kennen.

Projectbeheer

Om te zorgen voor een soepele uitrol voor grotere vloten, werken onze projectmanagers nauw met u samen om te zorgen dat de juiste middelen precies op het juiste moment beschikbaar zijn. Onze projectmanagers zorgen ervoor dat het momentum gaande blijft, en ze zorgen dat uw maandelijks beheerde service de voordelen biedt die u nodig hebt.

Bestuurder Eco-coaching

Ons team bestuurderscoaches leert uw bestuurders hoe kleine wijzigingen in rijstijl een grote invloed kunnen hebben op het brandstofverbruik en de slijtage van voertuigen kunnen verlagen – alsmede hun stressniveau.

Bestuurder Eco-coaching

Gebruikerstraining

Ons interne trainingsteam kan een op maat gemaakt trainingsprogramma samenstellen om te zorgen dat u met onze software kunt werken.

Of u nu een online cursus wilt volgen of uw personeel naar ons wilt sturen, of liever training krijgt op uw eigen hoofdkantoor, wij kunnen alles regelen.

Bestuurder Eco-coaching
Standaard implementatieproces
Projectbeheer
Gebruikerstraining
Procesdocumentatie
Ontwikkeling
Projecten iedere keer op tijd geleverd
Contact opnemen