Tacho Live

Niet langer meer uren besteden aan het downloaden van gegevens van de tachograaf,

maar gewoon live in real-time bestuurdersuren bekijken.

Met onze software hoeft u niet langer naar een voertuig toe om de gegevens van de tachograaf te downloaden. Nee, met ons systeem kunt u een externe download van de bestuurderskaart en de paneeleenheid van de voertuigeenheid inplannen. Het beschikt ook over een slim stukje technologie met een live-link voor het verzenden van tachografische gegevens naar de FTA Tachograph Rules Engine (Verificatiesysteem van de Britse vrachtvervoerassociatie), waarmee u in real-time de bestuurdersuren en mogelijke overtredingen live op een scherm kunt zien.

Dit betekent dat u de bestuurdersuren kunt maximaliseren, overtredingen kunt beheersen terwijl ze gebeuren en de gegevens kunt doorzoeken naar slecht rijgedrag, zodat u kunt uitzoeken welke bestuurders extra aandacht nodig hebben.

Omdat ons systeem in real-time werkt, hoeft u niet meer fysiek naar de voertuigen toe om de gegevens van de tachograaf te downloaden, wat u iedere week uren werk bespaart.

En het is ook geweldig voor het maken van een planning. Door de voortdurende informatie van de tachograaf kunt u zien wanneer u nog een rit kunt inplannen of wanneer een bestuurder nog voldoende uren over heeft voor een extra taak. En natuurlijk kunt u ook efficiënter gaan werken als u optimaal gebruik kunt maken van bestuurdersuren.

Real-time bestuurdersuren
Real-time overtredingen
FTA-verificatiesysteem
Externe bestuurderskaart downloaden
Externe paneelkaart van de voertuigeenheid downloaden
Contact opnemen