Track en Trace

U moet zeker weten dat uw voertuigen en middelen op het juiste moment op de juiste plek zijn.

Met ons SupaTrak-systeem kunt u uw vloot 24 uur per dag in de gaten houden. Zo weet u zeker dat u op ieder moment optimaal gebruik maakt van uw voertuigen – en dat uw vloot aan de regels voldoet.

Net als zoveel briljante systemen, is het SupaTrak-systeem eenvoudig en uitgebreid.

Het GPS-systeem, gebaseerd op een live cloud, kan op ieder gewenst moment bereikt worden via een mobiel apparaat of een computer. Door middel van Google Maps, inclusief wegenkaarten, satelliet- en straatweergave, kunt u uw voertuigen, trailers, containers, bouwmachines en apparatuur traceren – of alle andere zaken die u niet graag kwijt zou raken.

We gebruiken een variabele ping-snelheid tot vijf seconden, wat betekent dat u nauwkeurige gegevens en real-time locatie-informatie ontvangt.

Onze monteurs bouwen het modulaire systeem intern en passen het aan uw wensen aan, en passen het later weer aan mochten uw wensen veranderen. We kunnen ook een reeks extra’s inbouwen om aan uw wensen te voldoen, inclusief lezers van bestuurderssleutels/smart cards, paniekschakelaars, verkeersinformatie en stilleggen van een voertuig.

De telemetrische gegevens zijn conform IRIS-standaard ingebouwd dus in het geval van een ongeval weet u zeker dat de experts het incident afhandelen, snel bij uw bestuurders zijn en eventueel opgetreden verliezen zo veel mogelijk verminderen.

Onze klanten vertellen ons dat ze dol zijn op onze software. En dat is niet alleen omdat hij zo eenvoudig in gebruik is, maar ook omdat ze beschikken over uitgebreide rapporten waarmee ze het gebruik van de vloot en de naleving van regels door de bestuurders effectiever en efficiënter kunnen beheren.

Als onze eigen monteurs SupaTrak installeren, komen ze naar de locatie van uw keuze op een tijdstip dat u schikt. Zo zorgen we vanaf het eerste begin dat uw bedrijf minimale onderbreking ondervindt.

Wij zijn er om u werk zo makkelijk mogelijk te maken, dus daar beginnen we graag meteen mee.

Traceer ieder bedrijfsmiddel, inclusief trailers en bouwmachines
Variabele ping-snelheid
Bestuurders-ID aan de hand van sleutel of tacho
Google maps
Uitgebreide reeks aan rapporten
Contact opnemen