We hebben Investors in People behaald!

We hebben Investors in People behaald!

Het doet ons een absoluut genoegen om te kunnen meedelen dat we de standaard Investors in People (Bedrijven die investeren in mensen) behaald hebben en dat we glansrijk geslaagd zijn! We zijn vooral blij dat onze benadering van personeelsontwikkeling, inspiratie en communicatie als onze sterke punten uitgelicht werden door de beoordelaars.

Investors in People is de toonaangevende Britse accreditatie voor bedrijfsverbetering door people management.

Managing Director, Jason Airey, vertelde: “Ons personeel is ons meest kostbare middel en door hun ervaring met en kennis van onze producten kunnen we onze klanten zo’n uitstekende service bieden.”

“Daarom vinden we het zo belangrijk ze te ondersteunen in hun ontwikkeling en bij het behalen van hun eigen doelen en het spelen van een actieve rol in de voortgang van het bedrijf.”

Paul Devoy, Hoofd van Investors in People, vertelde: “Het bereiken van de standaard Investors in People is iets waar iedere organisatie echt trots op zou zijn. Door te werken met Investors in People worden leiders, managers en medewerkers op ieder niveau geïnspireerd hun vaardigheden uit te breiden, beter te presteren en hun volledige potentieel te benutten.

We feliciteren CMS SupaTrak van harte met hun resultaat.”

Comments are closed.