Zes nieuwe medewerkers die werken aan doorlopende groei en ontwikkeling

Zes nieuwe medewerkers die werken aan doorlopende groei en ontwikkeling

Het doet ons genoegen zes nieuwe leden in ons team te verwelkomen. De nieuwe medewerkers ondersteunen de voortdurende groei en ontwikkeling van nieuwe producten en diensten.

We hebben onlangs samengewerkt met Garmin, de wereldwijd toonaangevende navigatiespecialist die GPS-technologie aanbiedt in verschillende sectoren, waaronder de auto- en luchtvaartindustrie. Een aantal van de producten van Garmin worden nu geleverd met onze innovatieve software.

Jason Airey, Managing Director, vertelde dat de uitbreiding van het personeel een reflectie is van de inzet van het bedrijf voor voortdurende innovatie, en om nieuwe internationale markten aan te boren.

“Al onze software voor de Britse en Europese markten wordt intern ontwikkeld, zodat we zowel innovatief kunnen zijn, als kunnen inspringen op de wensen van onze klanten.”

“We zijn altijd op zoek naar fris, nieuw talent om onze voortdurende groei op nieuwe en bestaande markten te behouden, en we hebben het geluk gehad een aantal van de beste mensen in de industrie aan te kunnen trekken. Zij voegen zich bij onze al zeer succesvolle CMS SupaTrak-collega’s en gaan softwareproducten van wereldklasse ontwikkelen die onze klanten in het Verenigd Koninkrijk en daarbuiten een heleboel extra waarde zullen bieden.”

De nieuwe medewerkers vervullen verschillende nieuwe functies binnen het bedrijf. Een van hen, een stagiair, brengt het totaal aantal stagiaires in het bedrijf op vijf.

Comments are closed.